Smart Office

Verbeter Samenwerking en Productiviteit met Onze Audio/Visuele Oplossingen

Ontdek onze oplossingen voor Audio/Visuele behoeften op de moderne werkplek

Cruciale informatie uitwisselen is essentieel voor optimale samenwerking in moderne werkplekken. Sinds de corona pandemie is digitaal vergaderen definitief een primaire basisbehoefte geworden in de kantooromgeving Bij Ricoh Business Center Rotterdam bieden we een uitgebreid portfolio aan audio/visuele diensten, waarmee we organisaties helpen professioneel te werken en de efficiëntie te verhogen.

In de moderne werkplek zijn diverse audio/visuele oplossingen essentieel om de samenwerking te bevorderen en informatie effectief te delen. Of het nu gaat om draadloos presenteren, (hybride) vergaderruimten, geavanceerde videowalls of narrowcasting, wij bieden de juiste oplossingen om uw organisatie te ondersteunen.

Ontvang een persoonlijk adviesgesprek met Bas van Keulen

Ontdek wat Smart Office voor u kan betekenen en maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat uw kantoor een moderne uitstraling krijgt en dat uw bedrijfsprocessen efficiënter en productiever worden.

Gratis contract analyse

Het gemiddelde printercontract wordt afgesloten voor 5 jaar. Door verandering van werkprocessen zien we vaak dat overeenkomsten niet meer aansluiten bij de actuele situatie.

In veel gevallen is er ruimte voor contract verbeteringen, optimalisatie en kostenbesparing. Geef uw contractgegevens aan ons door en wij brengen een gratis analyse en advies uit.

Ontdek de mogelijkheden van Smart Office en geef uw kantoor een moderne uitstraling.

Ontdek de mogelijkheden van Smart Office en geef uw kantoor een moderne uitstraling. Bij Ricoh Business Center Rotterdam staan we voor u klaar om samen met u te verkennen hoe Smart Office uw kantooromgeving kan transformeren. Met innovatieve technologieën en op maat gemaakte oplossingen helpen we uw bedrijfsprocessen efficiënter en productiever te maken.

Van het reserveren van ruimtes en werkplekken tot het beheren van parkings, met Smart Office zorgen we ervoor dat uw kantooromgeving naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie. Wilt u meer weten over Smart Office en hoe het uw kantooromgeving kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen ontdekken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat uw kantoor een moderne uitstraling krijgt die perfect aansluit op uw visie en doelen.

Onze Smart Office diensten

Op uw eigen tempo de transitie maken van papier naar digitaal, terwijl wij u begeleiden.

Wij begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met informatielogistiek en helpen u op maat, waar je je ook bevindt in de digitalisering. Samen zetten we de volgende stap naar een papierloze toekomst. Ontdek vandaag nog hoe wij uw bedrijf kunnen transformeren.

Ontvang een Persoonlijk Contractvoorstel Geef uw einddatum door aan Ricoh Business Centrum Rotterdam

Ontdek hoe Ricoh Business Center Rotterdam u kan helpen met een op maat gemaakt contract dat aansluit op uw specifieke behoeften en huidige contracteinddatum

Ruimte/werkplek/parking reservering

Met onze Smart Office-oplossingen kunt u profiteren van de nieuwste technologieën om uw kantooromgeving efficiënter en productiever te maken. Een belangrijk aspect van Smart Office is het optimaliseren van uw ruimte, werkplek en parking reserveringen. Met ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem kunt u gemakkelijk en snel uw gewenste ruimte, werkplek of parkeerplaats reserveren. Geen gedoe meer met handmatige afspraken en verouderde systemen. Met Ricoh Rotterdam krijgt u volledige controle over uw reserveringen.

Daarnaast bieden we een geavanceerd parkeerbeheersysteem dat gebruikmaakt van innovatieve technologieën om oplossingen te bieden in de parkeerindustrie. Hiermee kunt u uw parkeerprocessen optimaliseren, parkeerplaatsen efficiënt beheren en een naadloze ervaring bieden aan uw bezoekers en medewerkers.

Bij Ricoh Rotterdam staan we bekend om onze betrouwbare oplossingen en uitstekende klantenservice. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het implementeren van Smart Office-oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften.